IMG_2587   P1020904 assieraad02

 

Creafief vriendinnen arrangement

Beleef, samen met je vriendinnen, een creatieve korte vakantie van 2 dagen.

Leuk creatief bezig zijn, schilderen en prachtige sieraden maken. Maar ook heel relax en veel lol hebben.

 

Na het inchecken gaan jullie naar het atelier ’t Sediment-streeksieraden van Caroline van den Bogaert. Zij is edelsmid en werkt met halfedelstenen die ze vindt bij de Rijn of in het Bergherbos. Na de nodige uitleg verwerken jullie een steen tot een sieraad.

 

De volgende ochtend hebben jullie een workshop schilderen in het atelier van Ellen Schut. Zij geeft een gezellige workshop voor starters en gevorderden en aan het eind van de ochtend neem je het kunstwerk mee. Meestal acrylverf op doek, maar experimenteren met andere materialen kan ook.

 

Uitval basis is Bed & Breakfast Hoeve Zeddam, waar jullie overnachten, ontbijten en lekker lunchen in een mooie ambiance.

* aankomst 13.00 uur * workshop sieraden maken * 1 x glas bubbels met borrelhapje* 1 x 3-gangen diner (bij restaurant De Lange Waard in Zeddam) * 1 x overnachting in de logeerschuur  * 1 x ontbijtbuffet * workshop schilderen inclusief alle materialen * 1 x lunch

€ 175 p.p. Het gehele jaar door te boeken, aankomst iedere week op woensdag. Op basis van 4 personen, 2 tweepersoonskamers en beschikbaarheid.